Home / Ειδήσεις / Κάρα Ντελεβίν : Το επικό throwback που έριξε το Instagram

Κάρα Ντελεβίν : Το επικό throwback που έριξε το Instagram

H Κάρα Ντελεβίν είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ έχοντας στο βιογραφικό συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως.

To 28χρονο μοντέλο που έχει δοκιμάσει και τις υποκριτικές της δυνατότητες  στην μεγάλη οθόνη, είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται με τα εκατομμύρια διαδικτυακών της φίλων, στιγμές από την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάρα Ντελεβίν δημοσίευσε σε ένα επικό throwback, μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, προκαλώντας φυσικά ιντερνετικό ντελίριο!

Το κατάξανθο, γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας με τα γαλάζια μάτια, δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από τότε με την μόνη διαφορά ότι εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του modeling παγκοσμίως.

Έχει συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους οίκους μόδας και σχεδιαστές ενώ πριν λίγα χρόνια έφερε την επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς με τα εντυπωσιακά, πυκνά φρύδια της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κάρα Ντελεβίν και έριξε το Instagram:

Πηγή

About ingr