Home / Ειδήσεις / Θετικός στον κοροναϊό ο Βρουσάι

Θετικός στον κοροναϊό ο Βρουσάι

Μια νέα δύσκολη πραγματικότητα, στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι. Και προφανώς οι συνέπειες που προκύπτουν πλέον και στον αθλητισμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Η υπόθεση του covid 19. Πολλά τα κρούσματα πλέον σε καθημερινή βάση στη χώρα μας. Αρκετά και στο ποδόσφαιρο.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά μερικές ημέρες από τον Κώστα Τσιμίκα και τον Δημήτρη Λημνιό που βρέθηκαν θετικοί στον ιό στο διάστημα που φορώντας το εθνόσημο ταξίδεψαν σε Σλοβενία και Κόσοβο.

Σήμερα ήταν η σειρά του Μάριου Βρουσάι. Του ταλαντούχου winger του Ολυμπιακού. Βρέθηκε θετικός με τη σειρά του. Ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό από τα μέσα Αυγούστου όταν οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στον Ρέντη για την προετοιμασία τους για τη νέα χρόνια. Προηγήθηκαν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Ρούμπεν Σεμέδο που το ξεπέρασαν και μέρες τώρα είναι ξανά στην ομάδα. Ο Μάξι Λοβέρα που βρέθηκε θετικός παραμονή της δεύτερης ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού και επί της ουσίας έγινε ο λόγος της νέας αναβολής του ματς.

Ο Ολυμπιακός ήδη έθεσε σε ισχύ το πρωτόκολλο αυξημένης επιτήρησης. Ο Βρουσάι απομονώθηκε και οι συμπαίκτες του υποβλήθηκαν ήδη σε νέο τεστ με τη λήξη της αποψινής προπόνησης στον Ρέντη.

Πηγή

About ingr