Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Θα είμαι εδώ για πολύ καιρό»

«Θα είμαι εδώ για πολύ καιρό»

Σίγουρος για τη θέση του στην Τσέλσι δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Ξέρω τι φταίει», τόνισε, ενώ με περισσή αυτοπεποίθηση πρόσθεσε πως «… στο επίπεδο που έχω φτάσει δεν μαθαίνεις πια από τους άλλους».

Όχι ευδιάθετος, αλλά σίγουρος για τον εαυτό του και τη θέση του στην Τσέλσι εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου.

Ερωτηθείς αν έχει προθεσμία για να αλλάξει τη μοίρα της Τσέλσι, απάντησε: «Δεν έχω απάντηση. Έχω άλλα τέσσερα χρόνια. Ή πιο συγκεκριμένα τρία χρόνια και επτά μήνες. Θα είμαι εδώ για πολύ καιρό. Ξέρω τι φταίει για την κατάστασή μας. Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων. Κάποιους από αυτούς δεν θέλω να τους αγγίξω, αλλά τους ξέρω. Δεν είναι κοινωνικά ή πολιτικά προβλήματα, αλλά ποδοσφαιρικά», τόνισε.

Παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα περί ρήξης στη συνεργασία του με παίκτες. «Θα κάνω τα πάντα για τους παίκτες μου. Πάντα έκανα κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα, σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση. Πάντα έχουν την επιθυμία να νικήσουν στο επόμενο παιχνίδι».

Όσο για το αν εξακολουθεί να μαθαίνει ζώντας στο χώρο του ποδοσφαίρου, απάντησε με περισσή αυτοπεποίθηση. Ή για κάποιους αλαζονεία. «Όταν έχεις φτάσει στο δικό μου επίπεδο είναι δύσκολο να μάθεις από άλλους. Πρέπει να μαθαίνεις από τον εαυτό σου κι εγώ μαθαίνω καθημερινά. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος προπονητής κάθε μέρα, να αναλύω κάθε λεπτομέρεια της δουλειάς μου. Θεωρώ πως είμαι καλός προπονητής».

Τέλος, για τον αγώνα με τους Ουκρανούς ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε, αλλά πρωτίστως πρέπει να μη χάσουμε. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλό μας. Πιστεύω πως θα είμαστε πρώτοι, αλλά ακόμη κι αν δεν είμαστε, είμαι βέβαιος πως θα προκριθούμε».

πηγή sport fm

About m bonsu