Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Η Bild προκαλεί και θυμάται τους γαύρους στην Τούμπα

Η Bild προκαλεί και θυμάται τους γαύρους στην Τούμπα

Δημοσίευμα της Bild χαρακτηρίζει υψηλού κινδύνου το ματς της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δημοσιεύει φωτογραφίες από τους γαύρους που είχαν ρίξει παλιά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δεν χάνει ευκαιρία να προκαλέσει το ελληνικό κοινό αίσθημα η Bild. Πότε για πολιτικοοικονομικούς λόγους, τώρα και για αθλητικούς…

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας χαρακτηρίζει υψηλού βαθμού επικινδυνότητας το αποψινό ματς της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ο λόγος είναι πως οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Άρη, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτό και η Μπορούσια έχει εκδώσει προειδοποιήσεις, ενώ έχει καλέσει τους οπαδούς της να μην κυκλοφορούν στην πόλη με διακριτικά και να μην κάνουν κρατήσεις κοντά στο γήπεδο της Τούμπας», αναφέρει το δημοσίευμα και δεν σταματά εκεί.

«Πόσο θερμόαιμοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φάνηκε πέρσι, όταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έριξαν ψάρια στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ενώ άναψαν δεκάδες καπνογόνα και φωτοβολίδες», καταλήγει δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία.

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/i-Bild-prokalei-kai-thumatai-tous-gaurous-stin-toumpa/3112164

About basilis progressive