Home / Ειδήσεις / Η Χριστίνα Δρίτσα εξηγεί γιατί… «Δεν είναι αγάπη»

Η Χριστίνα Δρίτσα εξηγεί γιατί… «Δεν είναι αγάπη»

Το «Δεν είναι η αγάπη», το καινούργιο τραγούδι της Χριστίνας Δρίτσα, το ακούς και το ερωτεύεσαι αμέσως.

Η νεαρή ερμηνεύτρια, που στο ευρύ κοινό συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο Voice, εκπλήσσει με την ωριμότητα και την ευαισθησία της.

Το τραγούδι είναι ένα σύγχρονο mid tempo ρομαντικό κομμάτι που έγραψε η ίδια και το τραγουδάει με σπάνια για την ηλικία της ωριμότητα.

Η Χριστίνα Δρίτσα έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα album και τώρα προετοιμάζει την επόμενη δουλειά της, με τραγούδια που συνθέτει η ίδια, προϊδεάζοντας μας για ένα αποτέλεσμα γεμάτο μελωδικές εκπλήξεις.

Η μουσική είναι στη ζωή της από τα 15 της, όταν έγραψε τα πρώτα της τραγούδια. Έκτοτε γράφει συνεχώς, εκφράζοντας όσα νιώθει και αισθάνεται.

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο σας τραγούδι «Δεν είναι αγάπη», που έχετε γράψει η ίδια. Οι πρώτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο δείχνουν πολύ θετικές. Το περιμένατε;

Πίστεψα στο τραγούδι μου από την πρώτη στιγμή. Δεν περίμενα όμως οτι θα έχει τόσο θετικές αντιδράσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενη.

Είστε πολύ μικρή, κι όμως έχετε κυκλοφορήσει ήδη ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ και σε λίγο καιρό και το δεύτερο. Από την εμπειρία σας μέχρι σήμερα, νιώθετε ότι ακούγονται αρκετά οι νέοι δημιουργοί;

Θεωρώ πως οι νέοι δημιουργοί δεν ακούγονται όσο θα έπρεπε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που φταίει, υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες όμως που σίγουρα έχουν πολλά να πουν.

Ήσασταν στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια στο Voice. Πείτε μας γι αυτή την εμπειρία και αν σας ωφέλησε.

Το πέρασμα μου από το Voice, στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ήταν κάτι πρωτόγνωρο και σίγουρα μια ιδιαίτερη και όμορφη εμπειρία. Δε μπορώ να πω όμως ότι υπήρξε κάποιο όφελος, πέρα από το γεγονός ότι κέρδισα το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου, δοκιμάζοντας τα όρια μου μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό.

Πείτε μου μερικούς από τους μουσικούς και τραγουδιστές που θαυμάζετε.

Θαυμάζω αρκετούς καλλιτέχνες, κάποιοι από αυτούς είναι η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Φρόσω Στυλιανού που έχω την τιμή να είναι και δασκάλα φωνητικής μου.

Αν αύριο σας δινόταν η ευκαιρία να συνεργαστείτε με κάποιον συνάδελφο, ποιος θα ήταν η πρώτη σκέψη;

Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελένη Τσαλιγοπούλου γι’ αυτό και είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό. Υπάρχουν όμως παρά πολλοί καλλιτέχνες, που θα ήταν τιμή μου και μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ μαζί τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

About ingr