Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Η συγνώμη του Μορένο στον Λουκ Σο

Η συγνώμη του Μορένο στον Λουκ Σο

Συγνώμη ζήτησε ο αμυντικός της Αιντχόφεν Έκτορ Μορένο για το τάκλιν που έκανε στον 20χρονο αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο, με αποτέλεσμα να υποστεί διπλό κάταγμα στο δεξί του πόδι, σε κνήμη και περόνη. «Νιώθω πολύ άσχημα γι? αυτό το ατύχημα, λυπάμαι πολύ», δήλωσε ο Μεξικανός παίκτης.

Το παιχνίδι, που ολοκληρώθηκε με νίκη (2-1) των Ολλανδών, διακόπηκε για οκτώ λεπτά, πριν ο Σο μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου, έχοντας δεμένη στο πρόσωπό του μία μάσκα οξυγόνου.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Εντ Γουντγουόρντ επισκέφτηκε τον Σο στο νοσοκομείο και επέστρεψαν μαζί στην Αγγλία. Ο Σο, που έφτασε τον Ιούνιο του περασμένου έτους από την Σαουθάμπντον αντί 42 εκατομμυρίων ευρώ, αγωνίστηκε για 20 ματς την πρώτη σεζόν, αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε έξω.
Η UEFA δεν έχει καμία πρόθεση να ερευνήσει το τάκλιν, που δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, και δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες. «Νομίζω ότι πήγα προσπαθώντας να διώξω την μπάλα, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να με νοιάζει αν ήταν φάουλ», δήλωσε ο Μορένο, ο οποίος έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας. «Νιώθω άσχημα γι ‘αυτόν και για την οικογένειά του», συμπλήρωσε στο τέλος.

About m bonsu