Home / Ειδήσεις / Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει – Το podcast που ταράζει την Σοφία της Ισπανίας

Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει – Το podcast που ταράζει την Σοφία της Ισπανίας

Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Corinna Zu-Sayn Wittgenstein, αποκάλυψε ότι ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας της έκανε δύο φορές πρόταση γάμου και υποσχέθηκε να την κάνει πριγκίπισσα σε μια «απελπισμένη» προσπάθεια να ξαναρχίσουν την ερωτική τους σχέση.

Η Γερμανίδα επιχειρηματίας, 57 ετών, εμφανίζεται στη νέα ερευνητική σειρά podcast Corinna and the King, η οποία εμβαθύνει στη σχέση της με τον πρώην μονάρχη και πώς αυτή έπαιξε τελικά καθοριστικό ρόλο στην παραίτηση του Χουάν Κάρλος το 2014.

Νωρίτερα στη σειρά, η μητέρα δύο παιδιών εξήγησε πώς έβλεπε τον Χουάν Κάρλος – ο οποίος είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του βασίλισσα Σοφία από το 1962 – ως τον «σύζυγο της καρδιάς της» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Corinna είχε γνωρίσει για πρώτη φορά τον βασιλιά κατά τη διάρκεια μιας κυνηγετικής απόδρασης που φιλοξένησε ο δούκας του Westminster στο La Garganta της βόρειας Ισπανίας το 2004 και είχε ρομαντική σχέση μαζί του για πέντε χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 2009, η Corinna ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου με ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι με σμαράγδι, το οποίο, σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, είχε αξία 1 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η σχέση του ζευγαριού χάλασε όταν η Corinna άρχισε να φροντίζει τον άρρωστο πατέρα της, Finn Bönning Larsen, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Καθώς δεν ήταν τόσο εύκολα «διαθέσιμη» για εκείνον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Χουάν Κάρλος αποκάλυψε ότι είχε βρει μια νέα ερωμένη, γεγονός που έφερε το τέλος της ερωτικής του σχέσης μαζί της.

Πηγή

About ingr