Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Η Ολυμπιακάρα έφθασε στο Ζάγκρεμπ (pics), περιμένουμε να γυρίσετε με την Νίκη

Η Ολυμπιακάρα έφθασε στο Ζάγκρεμπ (pics), περιμένουμε να γυρίσετε με την Νίκη

Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ολυμπιακός, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό, το βράδυ της Τρίτης (21:45), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ερυθρόλευκη αποστολή, συνάντησε αρκετά χαμηλή θερμοκρασία (10β. κελσίου), ψιλόβροχο, αλλά και υγρασία της τάξης του 90%. Συνεπώς εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δεν θα συναντήσουν και τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, στην προσπάθειά τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας πριν από το αυριανό ματς είναι προγραμματισμένη το απόγευμα, ενώ λίγο νωρίτερα (στις 19:00) θα Μάρκο Σίλβα θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Υπενθυμίζεται πως την αποστολή αποτελούν οι : Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Στο βροχερό και κρύο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός (pics)Στο βροχερό και κρύο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός (pics)Στο βροχερό και κρύο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός (pics)Στο βροχερό και κρύο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός (pics)

Στο βροχερό και κρύο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός (pics)Στο βροχερό και κρύο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός (pics)Στο βροχερό και κρύο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός (pics)

πηγή

About gus_maverick