Home / Αθλητισμός / Η Καλλονή «ξέσπασε» με πεντάρα στον Παναιτωλικό

Η Καλλονή «ξέσπασε» με πεντάρα στον Παναιτωλικό

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League και, μάλιστα, με θριαμβευτικό τρόπο, πέτυχε η Καλλονή, η οποία διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο εναρκτήριο ματς της 5ης αγωνιστικής. Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Φώτης Γεωργίου με δύο γκολ (22΄, 27΄), ενώ σκόραραν και οι Ελλακόπουλος (10΄), Αντέτζο (34΄), Μανούσος (62΄). Το «γκολ της τιμής» για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Πάουλο στο 83΄.

Ένα γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές είχε πετύχει πριν την έναρξη του ματς η Καλλονή κι αυτό στις καθυστερήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1). Αυτήν την φορά, όμως, η επίθεση της ομάδας του Θαλή Θεοδωρίδη «έβγαζε φωτιές» και μέσα σε 34 λεπτά είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας παράλληλα την πιο ευρεία νίκη από τότε που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Το 4-0 στο ξεκίνημα του αγώνα σαφώς και ήταν ένα σκορ που δεν θα μπορούσε ννα φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός των γηπεδούχων, οι οποίοι στις πρώτες 5 τελικές τους προσπάθειες είχαν πετύχει 4 τέρματα! Για να γίνει αυτό, βέβαια, μεγάλη συμβολή είχε και η… αστεία άμυνα του Παναιτωλικού.

Οι παίκτες του Πόνσε ήταν σε άλλο γήπεδο, έδιναν κενούς χώρους από το ξεκίνημα του ματς, είχαν λάθος θέσεις κι έκαναν το χειρότερό τους εφετινό ματς. Το αν ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει πρόβλημα σε ό,τι αφορά την θέση του στον πάγκο, με βάση την εικόνα που έδειξε η ομάδα του, σαφώς και κάτι τέτοιο ισχύει…

Στο 10΄, ο Ελλακόπουλος άνοιξε το σκορ για τους Λέσβιους, για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον Γεωργίου (22΄, 27΄) που είχε να σκοράρει από τον Απρίλιο του 2013. Το «κερασάκι στην τούρτα» στο πρώτο ημίχρονο έβαλε ο Αντέτζο με καρφωτή κεφαλιά στο 34΄.

Όπως γίνεται αντιληπτό το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και πέμπτο τέρμα με το σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή (62΄). Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» με το απευθείας φάουλ του Πάουλο στο 83΄.

Διαιτητής: Η.Σπάθας (Πειραιάς)

Κίτρινες: Γεωργίου, Μανούσος, Κρολ – Ντιέγκο Μπεχαράνο

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Τσαμπούρης (69΄ Μπουρους), Γεωργίου (61΄ Μπαργκάν), Μανούσος, Ελλακόπουλος (32΄ Κλαντρούμπσκι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πόνσε): Στεφανάκος, Μαρτίνες, Κούσας, Παπάζογλου, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάκος (29΄ Ρομέρο), Ντάνι Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες (65΄ Ουάρντα), Κάπελ, Μαρκόβσκι (54΄ Βασιλείου)

 

Πηγή: in.gr

About Panos Dreamer