Home / Αθλητισμός / Βόλεϊ / Η ΕΣΑΠ ενημέρωσε τους προπονητές

Η ΕΣΑΠ ενημέρωσε τους προπονητές

Συνάντηση με τους προπονητές των ομάδων της Volleyleague είχε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, λίγο πριν την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος την Τρίτη.

Ο «ισχυρός» άνδρας της Λίγκας ανακοίνωσε τη δημιουργία Τεχνικής Επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν και οι προπονητές.
Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Λίγκας, Γιώργος Κερκινές, ενημέρωσε τους προπονητές για τον αγωνιστικό προγραμματισμό του πρωταθλήματος, για τις αλλαγές που έχουν αποφασιστεί στα πλέι οφ, για τις αλλαγές στην προκήρυξη και τις δύο διακοπές που θα υπάρξουν στο νέο πρωτάθλημα, λόγω των προετοιμασιών των Εθνικών ομάδων, καθώς και για τον προγραμματισμό του Λιγκ Καπ.

Ο υπεύθυνος της ΚΕΔ, Στέφανος Βασιλειάδης, ενημέρωσε τους προπονητές για τις αλλαγές που έχουν γίνει στους κανονισμούς διαιτησίας παγκοσμίως και όσους πέρασαν στους κανονισμούς της Volleyleague.

Δόθηκε ευκαιρία στον εκπρόσωπο της ελληνικής διαιτησίας να συζητήσει με τους προπονητές για θέματα συμπεριφοράς, πειθαρχίας και συνεργασίας ρέφερι – προπονητών, ώστε να αποφεύγονται ακραίες καταστάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επίσης, οι προπονητές ενημερώθηκαν για θέματα προβολής και για τις δηλώσεις που θα πρέπει να κάνουν πριν και αμέσως μετά από κάθε αγώνα τόσο στη ΝOVA, όσο και στο site της Λίγκας και όλους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τους αγώνες. Επίσης, πριν τους ημιτελικούς και τελικούς και του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ, θα δίνονται συνεντεύξεις Τύπου.

Οι προπονητές ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ να έχουν πιο ενεργό ρόλο στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τη νέα Τεχνική Επιτροπή.

Επίσης, να στηρίξουν τις προσπάθειες της ΕΣΑΠ για να υπάρξει ενιαία και αξιόπιστη στατιστική κάλυψη του φετινού πρωταθλήματος.

πηγή sport fm

About m bonsu