Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Η Γιουνάιτεντ ήθελε τον Μίλερ με οποιοδήποτε κόστος»

«Η Γιουνάιτεντ ήθελε τον Μίλερ με οποιοδήποτε κόστος»

Σε πλήρη επιβεβαίωση των φημών που ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Τόμας Μίλερ προχώρησε ο γνωστός ατζέντης, Τζιοβάνι Μπρανκίνι.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές αποκαλύψεις παραχώρησε ο γνωστός ατζέντης, Τζιοβάνι Μπρανκίνι.

Ο επί μια 30ετία μάνατζερ μίλησε για πολλές υποθέσεις που απασχόλησαν αυτό το καλοκαίρι δίνοντας στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες που είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Κορυφαία αποκάλυψη αποτελεί, φυσικά, η επιβεβαίωση του ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τόμας Μίλερ.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξη του Τζιοβάνι Μπρανκίνι στο «calciomercato»:

Για τη μεταγραφή του Βιδάλ στην Μπάγερν Μονάχου:
«Η Μπάγερν ήθελε τον Βιδάλ από τότε που έπαιζε στη Λεβερκούζεν. Φέτος έπαιξε καθοριστικό ρόλο η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

Γιατί η Γιουβέντους δεν πήρε τους Γκέτσε και Ντράξλερ:
«Οι παίκτες διαλέγουν. Ο Γκέτσε έχει υψηλό συμβόλαιο και παίζει σε μια κορυφαία ομάδα. Δεν νομίζω ότι θέλει στα αλήθεια να φύγει. Η Μπάγερν ποτέ δεν πρόκειται να του πει κάτι τέτοιο».

Για τη μεταγραφή του Μάντζουκιτς στη Γιουβέντους:
«Για πολλούς λόγους η Γιουβέντους επέλεξε τον Μάντζουκιτς. Ο παίκτης πείστηκε από το πλάνο. Στη Μαδρίτη υπήρξαν πολλές αναπάντεχες καταστάσεις».

Για το μεγάλο μυστικό του καλοκαιριού:
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε τον Τόμας Μίλερ με κάθε κόστος. Ξόδεψα πολλές μέρες να τους εξηγήσω ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν θα τον άφηνε ποτέ να φύγει. Τελικά κατάφερα να τους αλλάξω το μυαλό».

πηγή sport fm

About m bonsu