Home / Ειδήσεις / Η Αμαζόνα Σκάρλετ Γιοχάνσον πολεμά από τη σέλα μιας Vultus

Η Αμαζόνα Σκάρλετ Γιοχάνσον πολεμά από τη σέλα μιας Vultus

Υπάρχουν πολλοί φανατικοί της ομώνυμης γιαπωνέζικης σειράς άνιμε, ωστόσο η χολιγουντιανή εκδοχή του φιλμ δράσης «The Ghost in the Shell» είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει δεκάδες εκατομμύρια θεατών στις μεγάλες οθόνες.

Κι αυτό δεν οφείλεται σε κάποια μοναδική αισθητική ή ένα καλογραμμένο σενάριο, αλλά στην πρωταγωνίστριά του, την υπερβατική Σκάρλετ Γιοχάνσον.

GhostintheShellPoster

Αναγνωρίζοντας αυτήν την μοναδική ευκαιρία προβολής, η Honda κατάφερε να χώσει ένα φουτουριστικό Vultus ανάμεσα στο πόδια της Γιοχάνσον, κλέβοντας αντρικούς -τουλάχιστον- αναστεναγμούς.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Σκάρλετ υποδύεται τον χαρακτήρα της «Ταγματάρχη» που καλπάζει πάνω-κάτω στην Νιού Πορτ Σίτι πάνω σε μια μεταποιημένη Honda NM4 (Vultus)   και κονταροχτυπιέται με τον Αρχικακό της ταινίας. Παρά το χιλιοπαιγμένο σενάριο, η παρουσία της πολυγαμικής (κατά πρόσφατη δήλωσή της) Γιοχάνσον αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στα ταμεία.

haoadn1

Οπότε πρόκειται για μία πολύ ταιριαστή τοποθέτηση προϊόντος και μεγάλη επιτυχία της Honda. Η Vultus βρίσκει επιτέλους το κατάλληλο -και οικείο- περιβάλλον για να ζήσει ελεύθερη την επαφή της με την άσφαλτο αλλά και τα οπίσθια της πολεμόχαρης Αρτέμιδας Σκάρλετ.

Το Honda Vultus φορά έναν δικύλινδρο εν σειρά με  745 κυβικά, τον οποίο μοιράζεται με τη σειρά NC και το «χωματερό» υπερσκούτερ X-ADV. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω τροχό μέσω του Διπλού Συμπλέκτη DCT.

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια από την παρουσίαση του μοντέλου το 2014. Στο τότε δελτίο Τύπου η Honda προφήτευε: «η NM4 Vultus με τα LED φώτα της, τη σιλουέτα αόρατου (stealth)  βομβαρδιστικού και στυλ που προκαλεί μελλοζόφο (future-shock) αποτελεί μιαν εικόνα που απαντάται μόνον σε ταινίες άνιμε»…

Τρία χρόνια αργότερα η προφητεία εκπληρώνεται…

haoadn2

Στο τρέιλερ της ταινίας η Vultus κάνει μια φευγαλέα εμφάνιση εκεί γύρω στο 1 λεπτό και 26 δεύτερα. Η μοτοσυκλέτα της ταινίας διαφέρει σημαντικά από την εμπορίου, αν κρίνουμε από το σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η Honda.

Από αραχτό cruiser-scooter έχει μεταλλαχθεί σε αγριωπή supersport με εξάτμιση αλά MotoGP κάτω από τον στροφαλοθάλαμο, μαρσπιέ τραβηγμένα πίσω, κλιπόνς κάτω από τις πλάκες και μια τόση δα αγωνιστική ουρίτσα αντί για τις μπαουλοβαλίτσες που φορά από μαμά το μαύρο αρπακτικό.

haoadn3

Ακόμα το σκίτσο αφήνει την υποψία ύπαρξης ενδοπλύμνιου συστήματος ανάρτησης / κατεύθυνσης, αν και με όλα τα μασκαρέματα που φοράει το μπροστινό, είναι αδύνατον να διακρίνουμε καθαρά. Δεν αποκλείεται παρά τα φαινόμενα να φορά ένα συμβατικό πιρούνι, έξυπνα κουκουλωμένο.

Cool…!

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ραντεβού στη μεγάλη οθόνη!

About Andreas Chondros