Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Η ΑΕΚ εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ, λόγω του «ασυμβίβαστου»

Η ΑΕΚ εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ, λόγω του «ασυμβίβαστου»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης σχετικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το «ασυμβίβαστο» της εμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ και με ψήφους 4-3 έκανε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών, αποφασίζοντας πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα κουπόνια του ΟΠΑΠ. Παράλληλα, η ΑΕΚ πιθανότατα θα τιμωρηθεί και με κάποιο πρόστιμο (σύμφωνα με τους κανονισμούς).

Λίγο νωρίτερα, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» είχε παρουσιαστεί στην ΕΕΑ μαζί με τον νομικό, Χάρη Γρηγορίου και αφού παρέμεινε για περίπου μία ώρα στην Επιτροπή, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο Μελισσανίδης υποστήριξε πως ο ίδιος δεν κατέχει μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ και ενώ η Επιτροπή δέχτηκε το γεγονός αυτό, τον χαρακτήρισε «ηγέτη» της ομάδας, όπως αποφάνθηκε μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων που εξετάστηκαν.

Έτσι, μετά την ισοψηφία της προηγούμενης εβδομάδας (3-3), η Επιτροπή αυτή τη φορά θεώρησε βάσιμη την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο Μελισσανίδης εκτός από τις διευκρινίσεις του για τη «σχέση» του με την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ, φέρεται να αναφέρθηκε και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσιάζοντας στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη νομιμότητα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των «ερυθρολεύκων».

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1500015496#ref=latestarticles

About basilis progressive