Home / Διεθνή / ΗΠΑ: Εκτελέστηκε εγκληματίας που είχε βιάσει και δολοφονήσει μητέρα και τα παιδιά της

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε εγκληματίας που είχε βιάσει και δολοφονήσει μητέρα και τα παιδιά της

Στο Μιζούρι

«Σας αγαπώ» ψιθύριζε στους δικούς του ο άντρας, που το 1998 όταν διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν 18 ετών – Εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση

Ένας άντρας εκτελέστηκε στην πολιτεία του Μιζούρι, καθώς είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία μιας γυναίκας και των δύο παιδιών της, το 1998.

Ο 37χρονος Μαρκ Κρίστεσον εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση κι ο θάνατος του, ανακοινώθηκε στις 19:05 χθες (τοπική ώρα).

Ο Κρίστεσον ήταν 18 χρονών όταν μαζί με τον τότε 17χρονο ξάδερφό του είχαν εισβάλλει στο σπίτι της οικογένειας, βιάζοντας τη μητέρα, μπροστά στα παιδιά της, στην μικρή πόλη Βίχι του Μιζούρι. Όταν τα δύο παιδιά, η 12χρονη κόρης της και ο 9χρονος γιος της αναγνώρισαν τον έναν από τους δύο εισβολείς, οι έφηβοι απήγαγαν την οικογένεια και δολοφόνησαν και τους τρεις σε μια λιμνούλα κοντά στο σπίτι τους.

Πρώτα έσφαξαν την μητέρα, που ξεψυχώντας έλεγε στα παιδιά της πόσο τα αγαπάει, είναι οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν στο δικαστήριο. Πέταξαν τα πτώματα στη λίμνη και
έπειτα προσπάθησαν να διαφύγουν. Στην διαδρομή για την Καλιφόρνια, όπου τελικά συνελήφθησαν μία εβδομάδα μετά το έγκλημα, πουλούσαν αντικείμενα που είχαν κλέψει από το σπίτι της οικογένειας.

Ο ξάδερφος του Κρίστεσον εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης γιατί συμφώνησε να συνεργαστεί με τις αρχές εναντίον του 18χρονου, τότε εγκληματία.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, λίγο πριν πεθάνει ο άντρας ψιθύριζε «σας αγαπώ» στον αδερφό του και τη γυναίκα του που ήταν παρόντες στις τελευταίες του στιγμές.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis