Home / Ειδήσεις / Ευχές πολιτικών για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ευχές πολιτικών για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έστειλαν και οι πολιτικοί.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο twitter, έγραψε:

“Θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο”, ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Αντίστοιχα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είπε: “Eύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο. Οι ευχές όλων μας τον ακολουθούν”, έγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έστειλε μήνυμα εκ μέρους της κυβέρνησης λέγοντας πως “η κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για τχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου”.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Ευχετήριο μήνυμα για καλή ανάρρωση έστειλε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

“Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Του ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα.”

 

Πηγή: skai.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

About skaigr