Home / Αθλητισμός / Ευκαιρία για Πέτριτς, ανησυχία χωρίς Μπεργκ

Ευκαιρία για Πέτριτς, ανησυχία χωρίς Μπεργκ

Απόντος Μπεργκ, ο Μλάντεν Πέτριτς ίσως έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη φυσική του θέση στον αγώνα της επόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανησυχούν οι επιδόσεις του ΠΑΟ χωρίς τον Σουηδό.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ζήσει χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ στον αγώνα της επόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Ο Σουηδός φορ υπέστη τράβηγμα στον αγώνα της εθνικής του ομάδας, έχει αρχίσει ήδη θεραπεία και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στο «τριφύλλι» είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία, γιατί η απουσία του σημείου αναφοράς της επιθετικής του γραμμής. Πέρσι στα 15 παιχνίδια που έλειψε ο Μπεργκ ο Παναθηναϊκός είχε μόλις οκτώ νίκες και μέτρησε έξι ήττες, ενώ αντίστοιχα πρόπερσι απουσίασε από μόνο πέντε ματς και οι επιδόσεις ήταν καλύτερες (τέσσερις νίκες).

Ο Μλάντεν Πέτριτς, που έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα, είναι πιθανό να την ξαναβρεί στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο Κροάτης έχει δηλώσει πως προτιμά να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία από τον Γιάννη Αναστασίου, αφού σε εντός έδρας αγώνα μοιάζει δύσκολο να χρησιμοποιηθεί μόνος ο Νίκος Καρέλης.

Από εκεί και πέρα, ο Γενς Βέμερ αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό και πιθανώς να είναι στην αποστολή. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να καταστρώσει τα πλάνα του.

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/eukairia-gia-petrits-anisuxia-xwris-mpergk/3114402

About basilis progressive