Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Ετοιμάζεται να «κλείσει» όλη την πόλη ο Ιμπραΐμοβιτς!

Ετοιμάζεται να «κλείσει» όλη την πόλη ο Ιμπραΐμοβιτς!

Ένας μικρός χαμός αναμένεται να γίνει στις 25 Νοεμβρίου στο Μάλμε όταν η ομάδα της πόλης θα υποδεχθεί το «παιδί» της, τον ένα και μοναδικό Ζλάταν, που μέσω facebook προανήγγειλε τρελό πανηγύρι!

Στην πόλη που γεννήθηκε για να αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα επιστρέφει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και φυσικά αυτό είναι το γεγονός της χρονιάς, όχι μόνο για τη Μάλμε αλλά και για το σουηδικό ποδόσφαιρο.

Ως ξεχωριστός και ιδιαίτερος χαρακτήρας, εκτός από ποδοσφαιριστής, ο Ζλάταν δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτήν την ευκαιρία να αφήσει με οποιονδήποτε τρόπο την προσωπική του σφραγίδα με τις ενέργειές του τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

Στις 25 Νοέμβρη η Μάλμε υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο του Champions League και ο ποδοσφαιριστής της γαλλικής ομάδας αποφάσισε πως πρόκειται για γεγονός που αξίζει να το δει όλη η πόλη.

Έτσι μέσω του λογαριασμού του στο facebook ενημέρωσε πως έκανε μια μικρή… κρατησούλα, νοικιάζοντας την κεντρική πλατεία της πόλης στην οποία θα στηθούν γιγαντοοθόνες προκειμένου όλοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Επιπλέον, προανήγγειλε κι άλλες εκπλήξεις και ήδη γίνεται κανονικός χαμός με τις φήμες σχετικά με το τι σκαρώνει ο Ζλάταν.

Το μήνυμά του:

«Είχα πει στο παρελθόν πως το παιχνίδι θα ακουστεί σε όλο το Μάλμε. Τώρα θέλω να βεβαιωθώ πως όλο το Μάλμε θα μπορέσει να δει αυτό το ματς. Νοίκιασα την κεντρική πλατεία για αυτόν τον αγώνα τον Νοέμβρη και θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση. Είστε όλοι προσκεκλημένοι! Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις εκείνη τη μέρα. Έρχομαι»…

inner

πηγή sport fm

About m bonsu