Home / Αθλητισμός / Επικύρωση βαθμολογίας στη Super League με την Κέρκυρα να υποβιβάζεται

Επικύρωση βαθμολογίας στη Super League με την Κέρκυρα να υποβιβάζεται

Έστω και με καθυστέρηση η Super League επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της σεζόν 2014/2015 από την 6η θέση και κάτω. Στη διάρκεια της συνεδρίασης του συνεταιρισμού οριστικοποιήθηκε η τελική κατάταξη των ομάδων, μιας και η πρώτη πεντάδα ήταν γνωστή μετά την ολοκλήρωση των play off. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση με την Κέρκυρα, η ομάδα του νησιού κατέλαβε την τελευταία θέση του πίνακα μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, ο Λεβαδειακός ανέβηκε μία θέση κι έτσι η ομάδα της Βοιωτίας πήρε την 14η και παραμένει στα «μεγάλα σαλόνια».

Οι Βοιωτοί παραμένουν στην κατηγορία και αποτελούν την Ομάδα Α στην κλήρωση που έχει, ήδη, γίνει, ωστόσο, η επικύρωση έγινε με αστερίσκο, καθώς οι «Φαίακες» παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» με την προσφυγή που έχουν καταθέσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Εφόσον οι νησιώτες δικαιωθούν από εκεί, τότε θα συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα των αγώνων της Super League.

Παράλληλα, πολυμελής αντιπροσωπεία της αθλητικής αλλά και της πολιτικής κοινωνίας της Κέρκυρας, καθώς και στελέχη της διοίκησης της ΠΑΕ, επισκέφτηκε ύστερα από αίτημά τους, τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, για το θέμα της ομάδας που υποβιβάστηκε, όμως η στάση της Πολιτείας παραμένει πως δεν μπορεί να εμπλακεί στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

About totritomati