Home / Ειδήσεις / Επίσκεψη Β. Μεϊμαράκη σε περίπτερα της 80ής ΔΕΘ

Επίσκεψη Β. Μεϊμαράκη σε περίπτερα της 80ής ΔΕΘ

Επίσκεψη στους χώρους της 80ής ΔΕΘ πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτος σταθμός της περιήγησής του στην Έκθεση ήταν το Πληροφοριακό Κέντρο της ΕΛΑΣ, όπου τον υποδέχθηκε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης. Ο Β. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη, για την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων «FeelSafe», που αναφέρεται στο ασφαλές ηλεκτρονικό εμπόριο και υλοποιείται από την ΕΛΑΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Παρουσία ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, ο πρόεδρος της ΝΔ εξήρε το έργο του Σώματος, ενώ χαρακτήρισε ως θετικό το έργο του τέως αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση. «Συγκριτικά με τους άλλους υπουργούς του προηγούμενου επταμήνου είχε μία λογική πρόταση και άποψη» είπε αναφερόμενος στον Ι. Πανούση.

Στον Β. Μεϊμαράκη απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα της ΕΛΑΣ από τον γενικό επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Δημήτρη Σοφιό, ενώ, λίγο πριν αναχωρήσει, ο πρόεδρος της ΝΔ έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: «Με σεβασμό στο κοινωνικό έργο που επιτελείτε με αυταπάρνηση, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θερμά συγχαρητήρια».

Νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στο διπλανό περίπτερο του ΠΑΟΚ περίμενε τον Β. Μεϊμαράκη έξω από το Πληροφοριακό Κέντρο της ΕΛΑΣ και του δώρισε φανέλα του «Δικεφάλου», με το όνομά του και το νούμερο «10» στο πίσω της μέρος.

About m bonsu