Για την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό, μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος το, Κώστας Δημόπουλος.

«Είναι μετανιωμένα γι’ αυτή την πράξη, δεν έχουν απασχολήσει ουδέποτε στο παρελθόν. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη κι οικογενειακά, έπρεπε να γίνει μια διαχείριση και στην οικογένεια αυτό ήταν που καθυστέρησε και την εμφάνισή τους στις Αρχές» είπε.

«Είναι μια απόφαση που δίνει ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμαστούν ως το δικαστήριο. Φέραμε στοιχεία για την προσωπικότητά τους, είναι παιδιά – αθλητές. Δεν είναι όλα όσα ακούγαμε αυτές τις ημέρες» ανέφερε ο κ. Δημόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση των Αρχών.

«Δεν φαίνεται ο σταθμάρχης να θέλει να σταματήσει αυτό που άρχισε εντός του συρμού»

«Οι κατηγορούμενοι έφεραν γεγονότα που συνέβησαν μέσα στον συρμό. Πρέπει να δούμε αν ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά από την πρώτη στιγμή, αν γρονθοκόπησε τον μεγάλο χωρίς να προκληθεί. Δεν φαίνεται αυτός ο άνθρωπος να θέλει να σταματήσει αυτό που άρχισε εντός του συρμού. Περιμένουμε μια άλλη αντιμετώπιση, θα μπορούσε, αν δείτε στο βίντεο υπάρχουν άνθρωποι που πάνε προς τα δεξιά. Έχει τον χρόνο και το χώρο να κινηθεί προς τα δεξιά» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Τα παιδιά λόγω της έντασης και της επιθετικής συμπεριφοράς του ανθρώπου αυτού, επέλεξαν να μην κατέβουν στον σταθμό Αττική… ο μεγαλύτερος αδερφός έχει οπισθοχωρήσει. Κατακριτέα η πράξη, αλλά μην σπεύδουμε να κρίνουμε… σταθμίζοντας και τις δύο πλευρές. Αυτός ο άνθρωπος δεν απομακρύνεται» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο