Στο Μοναστηράκι κινήθηκαν  οι δύο δράστες – πιθανόν ανήλικοι- του άγριου ξυλοδαρμού του  εργαζομένου – ελεγκτή της ΣΤΑΣΥ  το μεσημέρι της Τετάρτης στο σταθμό της Ομόνοιας.

Το δρομολόγιο

(EUROKINISSI)

Οι δύο νεαροί που είχαν απολύτως ίδιο ντύσιμο (σ.σ. κάτι που οδηγεί σε υπόνοιες ότι είναι συγγενείς ή μέλη συλλόγου κλπ. ) μετά την επίθεση κινήθηκαν προς τον σταθμό του ηλεκτρικού στην Ομόνοια, επιβιβάσθηκαν σε συρμό και εξήλθαν από το Μοναστηράκι, όπου επεκτείνεται η έρευνα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές και μαρτυρίες πρόκειται για άτομα που ίσως έχουν καταγωγή από το πρώην ανατολικό μπλοκ κι εξετάζεται το ακριβές δρομολόγιο τους, ενώ επιχειρείται η ταυτοποίηση τους από κάμερες αλλά κι από αποτυπώματα στο βαγόνι του Μετρό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν από τον τρόπο που επιτέθηκαν και κτυπούσαν τον άτυχο ελεγκτή ότι πιθανόν συμμετείχαν σε παρόμοια επεισόδια είτε σε ομάδες ανηλίκων, είτε σε συμπλοκές οπαδών.

«Κάνε κουμάντο στο σπίτι σου…»

Σύμφωνα επίσης με άλλες πληροφορίες, οι δύο νεαροί σε παρατήρηση του υπαλλήλου της ΣΤΑΣΥ να φορέσουν μάσκες, εκείνοι του απάντησαν «να κάνει… κουμάντο σπίτι του και να μην ασχολείται μαζί τους».

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης θα είναι άμεση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο