Home / Βίντεο / Εξοργισμένος ο Τραμπ, δεν επέτρεψε στο CNN να του κάνει ερώτηση!

Εξοργισμένος ο Τραμπ, δεν επέτρεψε στο CNN να του κάνει ερώτηση!

«Ησυχία, ησυχία»

Μεταδίδετε ψεύτικες ειδήσεις, όχι δεν θα σας δώσω ερώτηση, μην είστε αγενής, ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ προς τον ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού δικτύου

Δεν επέτρεψε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN να του υποβάλλει ερώτηση, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας πως «μεταδίδουν ψεύτικες ειδήσεις»!

Το πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα περιστατικό συνέβη χθες, κατά την διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο νέος πρόεδρος στον Πύργο του, στην Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος σχολίασε αναφορικά με την είδηση που τον φέρει να έκανε όργια σε ξενοδοχείο στην Μόσχα και με αυτό να τον εκβιάζουν οι Ρώσοι, πως πρόκειται για απολύτως ψευδή και κατασκευασμένη είδηση, προσθέτοντας αναφορικά με το τηλεοπτικό δίκτυο που θεωρεί εχθρό του και υποστηρικτή των δημοκρατικών και της Χίλαρι Κλίντον πως «ξέφυγαν πολύ για να το κατασκευάσουν».

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε μάλιστα να απαντήσει σε ερώτηση του CNN, λέγοντας στον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Τζιμ Ακόστα: «Δεν θα σας επιτρέψω να υποβάλετε ερώτηση. Μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις».

Στις συνεχόμενες προσπάθειες του ρεπόρτερ να υποβάλει την ερώτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ, απαντούσε «Ησυχία, ησυχία, μην είστε αγενής, δεν θα σας δώσω ερώτηση, μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις»!

Λίγο αργότερα το CNN, το οποίο ανήκει στον όμιλο Time Warner Inc., διαβεβαίωσε ότι η απόφασή του να δημοσιοποιήσει στον ιστότοπό του «προσεκτικά ελεγμένο βάσει πηγών ρεπορτάζ» σχετικά με έγγραφα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών τα οποία αφορούν τον Ντόναλντ Τραμπ, τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, είναι «πολύ διαφορετική από την απόφαση του (ειδησεογραφικού ιστοτόπου) Buzzfeed να δημοσιοποιήσει έγγραφα που περιέχουν αβάσιμες πληροφορίες».

O Αμερικανός πρόεδρος πάντως δεν φαίνεται να μετάνιωσε καθόλου για την στάση του, καθώς αργά τα μεσάνυχτα (ώρα Νέας Υόρκης) ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter το εξής σχόλιο: «Είχαμε μια εξαιρετική συνέντευξη Τύπου σήμερα στον Πύργο Τραμπ. Μερικά δίκτυα ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ήταν εκεί, αλλά ο λαός πραγματικά καταλαβαίνει τι συμβαίνει».

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis