Home / Επιλεγμένα / Ελ Ζην – Επιλεγμένα

Ελ Ζην – Επιλεγμένα

Το Ελ Ζην - Επιλεγμένα περιέχει τα επιλεγμένα, κυρίως Ελληνικά προιόντα, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους!
Είναι αυτά που σέβονται τον καταναλωτή, το περιβάλλον αλλά και τον εαυτό τους.
Είναι αυτά που είναι φτιαγμένα με μεράκι, με αγνά υλικά και αγάπη.

3

Το ΕΛ ΖΗΝ (Ελλήνων Ευ Ζην) είναι ένα όραμα. Ένα όραμα για μια νέα Γη, για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που πιστεύουν στην ακεραιότητα, στην συνέπεια, στην ευγενή άμιλλα, στην αγάπη, στην αρμονία, στην υγεία, στην ευτυχία,στην ομορφιά, στον σεβασμό, στην προστασία του περιβάλλοντος μας και όλων των όντων του, και σε έναν φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής .

Το ΕΛ ΖΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ έρχεται για να υλοποιήσει αυτό το όραμα.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε και να προωθήσουμε τις έντιμες προσπάθειες κάποιων συνανθρώπων μας των οποίων βασικό μέλημα είναι τα προϊόντα που παράγουν να καλλιεργούνται, να αναπτύσσονται και να συλλέγονται με σεβασμό προς την ελληνική γη, και να προσφέρονται με σεβασμό προς στον καταναλωτή.

Το ΕΛ ΖΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ αναζητά και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα που αναβαθμίζουν τον τρόπο ζωής του καταναλωτή. Προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα παρασκευής/κατασκευής τους, για τις εξαιρετικές πρώτες ύλες τους, για την ωφέλεια προς τον ανθρώπινο οργανισμό, προς το περιβάλλον αλλά και προς όλα τα όντα του πλανήτη μας.

Το ΕΛ ΖΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ στοχεύει να συνεργάζεται με εταιρείες που προσπαθούν καθημερινά να εξελίσσονται και να εναρμονίζονται όλο και περισσότερο με το φυσικό και υγιεινό περιβάλλον.

Το ΕΛ ΖΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ είναι η βασική χρηματοδοτική πηγή του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Υπέροχη Γαία” (http://amazinggaia.net) που σκοπό έχει να συνενώσει πολλούς κοινωφελείς οργανισμούς που εργάζονται για την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη του ανθρώπου, την σωστή διαβίωση όλων των έμβιων όντων και την προστασία της Γης μας γενικότερα.

Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να συμπλεύσουμε μαζί σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της αλλαγής.

Με πολλή εκτίμηση και αγάπη προς τον πλανήτη Γη, προς την Ελληνική Γη και προς όλους εσάς.

Η ομάδα του  ΕΛ ΖΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ.

About admin