Home / Αθλητισμός / Ελπίδες για Ιντέγε, «μέσα» Γούτας και Μπεν!

Ελπίδες για Ιντέγε, «μέσα» Γούτας και Μπεν!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ιντέγε Μπράουν καθώς μπορεί σήμερα να έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα όμως έχει σοβαρές ελπίδες για να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όπως τονίζεται και απο τους ανθρώπους της ομάδας ο Ιντέγε δίνει “μάχη” για να είναι έτοιμος και στη διάθεση του Σίλβα για το Κυριακάτικο ντέρμπι έχοντας καλές ελπίδες για να το πετύχει.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Νιγηριανός στράικερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν όλα πάνε καλά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Απο την άλλη κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησαν οι Γούτας και Μπεν που πλέον μετράνε αντίστροφα για να τεθούν κανονικά στη διάθεση του Σίλβα με το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να βοηθάει πολύ και τους δύο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Κανονικά στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Φουστέρ που είχε τραυματιστεί πριν τον αγώνα με την Ξάνθη. Στον αντίποδα με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μπουχαλάκης που ακόμη δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει έχοντας και αυτός την ευκαιρία να καλύψει στην διακοπή το χαμένο έδαφος.

πηγή

About gus_maverick