Home / Ειδήσεις / Ελλάδα : Όλοι οι λόγοι που αγαπάμε τη χώρα μας μέσα από τις πιο μοναδικές φωτογραφίες

Ελλάδα : Όλοι οι λόγοι που αγαπάμε τη χώρα μας μέσα από τις πιο μοναδικές φωτογραφίες

Η Ελλάδα μας είναι μια χώρα που έχει τα πάντα. Ψηλά βουνά, μεγάλες εντυπωσιακές παραλίες και νησιά. Εναλλαγές στον καιρό που δε μας κάνουν να «βαριόμαστε» ποτέ.

Αν θέλει κανείς να κάνει σκι, υπάρχουν πολλά βουνά που προσφέρουν αυτήν τη μορφή ψυχαγωγίας. Αν κάποιος θέλει να κάνει μπάνιο, ξέρουμε όλοι και όλος ο πλανήτης, ότι είναι από τους καλύτερους προορισμούς.

Το θέμα δεν είναι όμως τα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού. Είναι όλες οι εναλλαγές που προσφέρουν πολλές επιλογές ακόμη και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Μιλάμε για τις υπέροχες λίμνες της, τα αλπικά τοπία της, τα πυκνά δάση της και τα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου, που είναι ανάρπαστα σε κάθε ταξιδιώτη.

Και ακόμη και σε καιρούς πανδημίας, όπου η αισιοδοξία φαίνεται να χάνεται λόγω των συνθηκών, τουλάχιστον αξίζει να θυμόμαστε ότι αυτή η χώρα είναι ένας «θησαυρός» αισθητικής και ιστορίας.

Όλες οι παρακάτω φωτογραφίες, δείχνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και τονίζουν τους λόγους για τους οποίους είμαστε τυχερές και τυχεροί που μένουμε σε μια τόσο σπουδαία και όμορφη χώρα.

View this post on Instagram

Closer to the sky… Olympus mountain summits trekking, is the ultimate experience, containing everything you need : wild nature, adventure, history, relaxation, meditation, inner trip. That’s why, ancient Greeks placed their gods over there… For more stories, follow me @sotirispapadimas_photomoments . . . . . #olympus #mountain #houseofgods #mythology #greekmythology #trekking #mountaineering #adventure #outdoors #outdooractivities #beactive #wildmountain #wildnature #wood #macedonia #greece #earth_shotz #relaxation #meditation #innertrip #instaphoto #instanature #naturephotography #sotiris_papadimas_photography #photomoments_gr @greece_all @greece_uncovered @visitgreecegr @greecelover_gr @greece_is @greece @macedo nia @photo.traveller.gr @worldphotoorg @world_wildlife @natgeo @natgeo_greece @naturelover_gr

A post shared by Sotiris Papadimas (@sotirispapadimas_photomoments) on

Πηγή

About ingr