Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Είδαμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός»

«Είδαμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός»

Καμία έκπληξη δεν αποτελεί για τον Πεπ Γκουαρντιόλα η πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, ενώ ο προπονητής της Μπάγερν χαρακτήρισε τελικό τον αγώνα της Μπάγερν.

Δύσκολο αγώνα περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό για την Μπάγερν το βράδυ της Τρίτης ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Πολλοί έλεγαν πριν τον πρώτο αγώνα πως θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά μετά όλοι είδαμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα πολύ καλή ανασταλτικά και διαθέτει πολύ καλούς και γρήγορους ακραίους. Για μας το παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να γίνουμε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο», τόνισε.

Ερωτηθείς αν περίμενε την πορεία του Ολυμπιακού, απάντησε: «Γιατί όχι; Και πέρσι τα είχαν πάει εξαιρετικά καλά. Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα».

Όσο για τις επιλογές που θα κάνει για το βασικό σχήμα, στάθηκε στις περιπτώσεις των Αλάμπα και Μπαντστούμπερ. «Είναι κρίμα που ο Αλάμπα χτύπησε στον αγώνα με τη Σάλκε. Σήμερα δεν θα προπονηθεί και θα δούμε αύριο. Υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να παίξει. Ο Μπαντστούμπερ είναι στην αποστολή, προπονείται κανονικά εδώ και μέρες και θα αποφασίσω αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσω. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να πάρω την καλύτερη απόφαση για τις ανάγκες του αγώνα και της ομάδας μου. Φυσικά μου αρέσει να είναι όλοι οι παίκτες μου διαθέσιμοι και να δίνουν μάχη για όλες τις θέσεις. Δεν θέλω να λέω κάθε εβδομάδα γιατί ένας παίκτης έπαιξε ή δεν έπαιξε. Όταν κάποιος είναι στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ».

πηγή sport fm

About m bonsu