Home / BUSINESS & FINANCE / Διακοπές ρεύματος: Έκπτωση 10% στον λογαριασμό Φεβρουαρίου

Διακοπές ρεύματος: Έκπτωση 10% στον λογαριασμό Φεβρουαρίου

Έκπτωση της τάξης του 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού παρέχει η ΔΕΗ σε όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία «Μήδεια» και έμειναν χωρίς ρεύμα.
Την ανακοίνωση έκανε η διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Επιχείρησης, Σοφία Δήμτσα, η οποία μιλώντας στο «Mega», διευκρίνισε ότι η έκτπωση αφορά τη χρέωση του δικτύου διανομής.

«Αποφασίστηκε ο ΔΕΔΔΗΕ να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου, τη χρέωση του δικτύου διανομής» υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, αποσαφηνίζοντας ότι πρόκειται για περίπου το 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού, ανεξαρτήτως παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.
«Θα γίνει μια επεξεργασία, ανάλογα με τις γραμμές στις οποίες παρουσιάστηκε το πρόβλημα και εκεί φαίνεται το πόσες ώρες έμεινε χωρίς ρεύμα ένα νοικοκυριό» συνέχισε η κυρία Δήμτσα.

Το ζήτημα τέθηκε και στην πρωινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., στην οποία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε γνωστό ότι ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ τη μείωση των λογαριασμών για όσα νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες ημέρες.
«Θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού τις επόμενες μέρες σε αυτήν την κατεύθυνση ως μία έμπρακτη αναγνώριση της ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι πελάτες της επιχείρησης» δήλωσε, χαρακτηριστικά.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν σχεδόν 7.000 νοικοκυριά, κυρίως στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.
moneyreview.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα- Τις πταίει;

ΔΕΗ: Μικρή παράταση στην πώληση των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ

Πηγή

About moneyreview