Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Δεν ανανεώνει στην Μπάρτσελόνα ο Νειμάρ λόγω….φόρων ?

Δεν ανανεώνει στην Μπάρτσελόνα ο Νειμάρ λόγω….φόρων ?

Η πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα κολλάει στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, αφού ο Βραζιλιάνος δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει σε περίπτωση που δεν ξεκαθαρίσει.

Δεν σκέφτεται την επέκταση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ, αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με την φορολογία που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία. Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε ο πατέρας του Βραζιλιάνου άσου σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης.

«Συζητάμε την πιθανότητα ανανέωσης, αλλά υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που μας ανησυχούν και πρέπει να ξεδιαλύνουμε. Δεν γίνεται να υπάρχουν ανησυχίες για την φορολογία και να μην γνωρίζουμε αν κινούμαστε όπως πρέπει», ανέφερε και τόνισε: «Πρέπει να ξέρουμε αν η Ισπανία αποδέχεται την περίπτωσή μας. Είναι δύσκολο για εμάς γιατί δεχόμαστε πολλές επιθέσεις, από την Βραζιλία και από την Ισπανία, για φορολογικά ζητήματα».

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το 2018 και ήδη αρκετές ομάδες ακούν με προσοχή τέτοιες δηλώσεις, αφού τρίβουν τα χέρια τους για να το αποκτήσουν. Και αυτό γιατί οι ισπανικές αρχές ερευνούν την περίπτωση φοροδιαφυγής κατά την μεταγραφή του απ’ την Σάντος στον σύλλογο της Βαρκελώνης, ενώ για τον ίδιο λόγο ελέγχεται και απ’ την Βραζιλία, με τις παραπάνω δηλώσεις να ανοίγουν τον δρόμο για την μεταγραφή του.

πηγή sport fm

About m bonsu