Home / Gossip / Δεν έκοψαν αποδείξεις αξίας 12.000 ευρώ σε συναυλία του Βασίλη Καρρά στο Αιτωλικό

Δεν έκοψαν αποδείξεις αξίας 12.000 ευρώ σε συναυλία του Βασίλη Καρρά στο Αιτωλικό

Η έφοδος που έκαναν ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εσόδων σε συναυλία του Βασίλη Καρρά στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας έβγαλε λαβράκια.
Από τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 12 αποδείξεις που αντιστοιχούσαν σε συνολική κατανάλωση περίπου 12.000 ευρώ.

Αν το ποσόν για το οποίο δεν κόπηκαν αποδείξεις υπολογίζεται σε περίπου 12.000 ευρώ η παράβαση υπάγεται στη διάταξη εκείνη του νόμου που προβλέπει λουκέτο στην επιχείρηση, ωστόσο αυτό θα γίνει μετά από 20 ημέρες, στη διάρκεια των οποίων, ο επιχειρηματίας μπορεί να υποβάλει τις ενστάσεις του. Τώρα οι ελεγκτές εξετάζουν και η σύμβαση του επιχειρηματία με τον τραγουδιστή.

Το χρονικό του ελέγχου
Αν και μέχρι τις 3 τα ξημερώματα οπότε και οι ελεγκτές αποχώρησαν όλα έδειχναν νόμιμα καθώς στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε σε προαύλιο σχολείου είχαν κοπεί κανονικά όλες οι αποδείξεις, η συνέχεια αποδείχθηκε διαφορετική.

Προηγήθηκε τηλεφώνημα στο οποίο οι άνδρες της ΓΓΔΕ ενημερώθηκαν ότι ξεκίνησαν να μην κόβονται αποδείξεις σε θεατές που είχαν πάει για να απολαύσουν βαριά λαϊκά τραγούδια από γνωστό τραγουδιστή.

Οι ελεγκτές επέστρεψαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν 12 τραπέζια στα οποία δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη με τον λογαριασμό για κάθε τραπέζι από τα 12 να υπολογίζεται σε περίπου 1.000 ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr

About Vassilis Batzis