Στα social media έχει γίνει ιδιαίτερος λόγος για την εμφάνιση του Γιώργου Ασημακόπουλου και συγκεκριμένα για τους κοιλιακούς τους.

Χαρακτηριστικό είναι, πως άλλη εικόνα βλέπουμε στο Instagram και άλλη στο Survivor.

Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” μίλησε ο γιατρός του Γιώργου Ασημακόπουλου που του έφτιαξε τους κοιλιακούς και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

«Ο Γιώργος ήταν ένα γυμνασμένο παιδί με κοιλιακούς που αθλούνταν πρόσεχε πολύ τη διατροφή του. Για να διατηρήσεις όμως ένα τέτοιο σώμα και να φαίνεται όλη η γράμμωση έντονα χρειάζεται πάρα πολύ αυστηρή διατροφή και έντονη γυμναστική. Υπάρχει μια τεχνική που λέγεται hight definition και ξεκίνησε από το Hollywood στην οποία τραβάς το λίπος και δείχνει αυτή την εικόνα άρα μπορείς να τρέφεσαι πιο κανονικά και να αθλείσαι κανονικά και να διατηρείς τη γράμμωση. Ο Γιώργος ήρθε ένα μήνα πριν την επέμβαση, δεν ήξερα ότι θα πάει στο Survivor, έκανε την επέμβαση και αυτό χρειάζεται ένα μήνα αποθεραπεία, και 3-4 εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία μου είπε ότι θα πάει στο Survivor. Του είπα ότι είναι νωρίς αλλά επέμενε. Εκεί δεν τρέφονται σωστά και είναι λογικό να υπάρχει μια κατακράτηση και να φαίνεται πιο χαλαρό το σώμα. Το σώμα του θα επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση μέσα σε 15-20 μέρες από όταν μπει στην καθημερινότητά του. Εμένα μου φάνηκε από τα πιο ευγενικά παιδιά που έχω συναναστραφεί. Μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση», είπε ο γιατρός του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο