«Χωρίς κανέναν δισταγμό», όπως αναφέρει, αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού η κ. Μαρία Κωστούλα, νοσηλεύτρια λοιμώξεων στο νοσοκομείο «Αττικόν».

«Θεωρώ ότι είναι ασφαλές, τα εμβόλια έχουν δείξει ότι σώζουν ζωές, και έχουν εξαλείψει ασθένειες στο πέρασμα των χρόνων. Αυτό ευελπιστούμε να κάνει και το εμβόλιο του κοροναϊού» τόνισε.

Περιγράφοντας τις εικόνες που έχει ζήσει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ανέφερε: «Έχουμε ζήσει αρκετά δύσκολες καταστάσεις. Νοσηλεύτηκαν αρκετοί άνθρωποι, στις εντατικές κι αυτό ακριβώς προσπαθούμε να σταματήσουμε. Εμείς οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα και να απέχουμε από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας και να παροτρύνουμε τον πληθυσμό για να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας».

«Είναι πολλοί που τάσσονται υπέρ και μεγάλο κομμάτι που θεωρώ ότι δεν έχει ακόμα την κατάλληλη ενημέρωση. Στο Αττικόν οργανώσαμε σήμερα μια ενημέρωση με την κυρία Παπαευαγγέλου, μέσω webex, και θεωρώ ότι αρκετοί συνάδελφοι άλλαξαν άποψη. Με κάλεσαν αρκετοί και μου ζητούσαν πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο» υπογράμμισε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο