Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο»

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο»

Το βασικό μέλημα του Παναθηναϊκού είναι εμφανίζονται συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο ώστε να δίνουν τη «μάχη» τους όπως δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει και του ντέρμπι.

«Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα για το ξεκίνημα της σεζόν», σχολίασε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του έναν δύσκολο μήνα. Ο νεαρός φόργουορντ τόνισε στη Media Day της ομάδας του ότι βασικό μέλημα των παικτών του «τριφυλλιού» πρέπει να είναι να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι και ενωμένοι μέσα στο γήπεδο ώστε να «μιλήσουν» εκεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, την Πέμπτη παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Είμαστε καινούργια ομάδα με καινούργιους παίκτες. Το βασικό για εμάς είναι να παίζουμε καλά, να είμαστε ενωμένοι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, αλλά να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πρέπει να δίνουμε εκεί τις απαντήσεις μας μια και καλή», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος φόργουορντ και στη συνέχεια μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του.

«Έχουμε κάνει ένα… ταξιδάκι μέχρι την Κίνα, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ούτε την Πέμπτη θα έχουμε δικαιολογίες είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει καλά για την αρχή της σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες που είμαστε υγιείς, αν και έχουμε δύο τραυματίες τον Νίκο και τον Λευτέρη (σ.σ. Παππάς, Μποχωρίδης), έχουμε τους ρόλους μας. Είμαι προετοιμασμένοι για την αρχή της σεζόν. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας και να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής.

Από εκεί και πέρα είτε είναι ματς Πρωταθλήματος, Κυπέλλου ή Ευρωλίγκας πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο. Πρέπει να τα δίνουμε όλα με πάθος και με συγκέντρωση», σχολίασε ο Γιάνκοβιτς.

-Ερωτηθείς για το που μπορεί να αποδώσει καλύτερα απάντησε: «Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, είτε παίξω στη θέση 2,3,4. Δεν με νοιάζει καθόλου για να πω την αλήθεια. Αυτό που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα και να φτάνει στους στόχους της».

πηγή sport fm

About m bonsu