Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Γ' Εθνική / Βρέθηκε νερό και στον ποδοσφαιρικό Άρη!

Βρέθηκε νερό και στον ποδοσφαιρικό Άρη!

Ο Άρης μπήκε αγριεμένος με το καλησπέρα στη Γ’ Εθνική, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και νίκησε μόνο… 2-0 τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο «Κλ. Βικελίδης»!

Απέναντι στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης… ξεδίψασε στον πρώτο του φετινό αγώνα ο Άρης!

Με καθοδηγητή τον Νίκο Αναστόπουλο οι «κίτρινοι» έδειξαν από νωρίς πως φέτος δεν αστειεύονται και το τελικό 2-0, με γκολ των Καπνίδη και Ντούνη μοιάζει φτωχό μπροστά στις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Παίζοντας πλήρεις και με διάθεση να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να αποφύγουν τις κακοτοπιές στο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ανέλαβαν ρόλο αφεντικού στο ματς περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους.

Τους έκλεισαν στα καρέ τους κι άρχισαν να πιέζουν ώστε να πετύχουν το γρήγορο γκολ. Μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού έφτασαν πολύ κοντά αλλά το οριζόντιο δοκάρι τους στέρησε το προβάδισμα στην κεφαλιά του Πόι.

Ό,τι δεν κατάφεραν όμως σχεδόν σ’ ένα ημίχρονο, το πέτυχαν λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Πόι σέντραρε από δεξιά και ο Καπνίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 45′!

Ίδιο ήταν το μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο εντείνοντας την πίεσή του. Ο Ν’ Λουντούλου έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία (σουτ δοκάρι στο 84′) για να διευρύνει το σκορ, κάτι πάντως που έγινε στο φινάλε με τον Ντούνη να παίρνει το… ριμπάουντ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

πηγή sport fm

About m bonsu