Home / Βίντεο / Βίντεο-ντοκουμέντο: Θρασύτατη κλοπή σε κοσμηματοπωλείο της Λάρισας

Βίντεο-ντοκουμέντο: Θρασύτατη κλοπή σε κοσμηματοπωλείο της Λάρισας

Σοκαρισμένοι οι Λαρισαίοι κοσμηματοπώλες από το θράσος των κλεφτρών οι οποίοι έδωσαν στο φως της δημοσιότητας το βίντεο. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η ζημιά μετά την κλοπή κασετίνας με τιμαλφή. Παρακαλούνται όσοι αναγνωρίσουν τις δύο γυναίκες να επικοινωνήσουν άμεσα με την Αστυνομία.

Σοκ προκαλεί το θράσος δύο γυναικών, που με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αρπάξουν κασετίνα με κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ από κοσμηματοπωλείο της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο. Οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος, ελπίζοντας στην αναγνώριση των δύο γυναικών και στη σύλληψή τους.

AdTech Ad

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι Λαρισαίοι κοσμηματοπώλες, αρκετοί συνάδελφοί τους φαίνεται ότι έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων γυναικών, καθώς ανάλογα βίντεο δείχνουν τη δράση τους εδώ και αρκετά χρόνια σε όλη την Ελλάδα!

«Μιλάμε για μία ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οι δύο γυναίκες ήρθαν στο κοσμηματοπωλείο και μιλούσαν σπαστά αγγλικά, λίγα ισπανικά, μία γλώσσα που ακόμη προσπαθούμε να καταλάβουμε ποια ακριβώς ήταν. Αντιληφθήκαμε την κλοπή αφού αποχώρησαν από το κατάστημα» μας αναφέρει η κα Νάνσυ, ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, που έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό από το κύκλωμα καταγραφής ελπίζοντας στην αναγνώριση των κλεφτρών.

Η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου αναφέρει επίσης ότι μετά από έρευνα προκύπτει ότι πρόκειται για κύκλωμα, που δρα εδώ και μερικά χρόνια σε όλη την Ελλάδα με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία. «Το 2013 μία μέρα στις 10 το πρωί χτύπησαν σε κοσμηματοπωλείο στη Λαμία και μετά από δύο ώρες έκλεψαν κοσμήματα από άλλο κατάστημα στη Λάρισα. Πριν από την κλοπή σε εμάς έκλεψαν δύο κοσμηματοπωλεία στη Ναύπακτο» σημειώνει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι προσφέρει ακόμη και αμοιβή για πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Tα μηνύματα συμπαράστασης για τους Λαρισαίους κοσμηματοπώλες είναι εκατοντάδες, και δεν προέρχονται μόνο από περιοχές της Ελλάδας αλλά και από βαλκανικές χώρες, όπως σημειώνουν. Ωστόσο η κα Νάνσυ εμφανίζεται απαισιόδοξη: «Μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί. Και δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι τέτοιο. Περιμένουμε να δούμε κι εμείς τι θα γίνει».

πηγή: thessaliatv

About Kostas Athanasoulis