Home / Βίντεο / Βίντεο: Έβαλαν τον καθηγητή σε μια γωνία και τον ξυλοκόπησαν μετά από διαγώνισμα!

Βίντεο: Έβαλαν τον καθηγητή σε μια γωνία και τον ξυλοκόπησαν μετά από διαγώνισμα!

Η επίθεση έγινε όταν ο καθηγητής Αγγλικών ζήτησε από τους μαθητές να του παραδώσουν τα γραπτά τους.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει μια παρέα μαθητών από την Κίνα να ξυλοκοπεί έναν καθηγητή, μέσα σε σχολική αίθουσα!

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις, συμβάλλοντας τελικά στο να τεθεί ο διευθυντής του Λυκείου σε διαθεσιμότητα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Μένγκτσενγκ και η επίθεση έγινε όταν ο καθηγητής Αγγλικών ζήτησε από τους μαθητές να του παραδώσουν τα γραπτά τους, έπειτα από ένα διαγώνισμα που έγραψαν.

Ένας από τους μαθητές αρνήθηκε να του δώσει το χαρτί με τις δικές του απαντήσεις και η ένταση άρχισε να ανεβαίνει. Ο καθηγητής τραβούσε το γραπτό, αλλά ο μαθητής δεν έκανε πίσω. Τότε ο άντρας έπιασε τον νεαρό από τον λαιμό. Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι εξαγρίωσε την παρέα του μαθητή, η οποία περικύκλωσε τον καθηγητή, τον έβαλε σε μια γωνία και άρχισε να τον χτυπά με δύναμη και απίστευτη βία. Ο καθηγητής προσπάθησε να αμυνθεί, δίνοντας μερικά χαστούκια στους μαθητές.

Το βίντεο με την επίθεση έγινε viral και είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής του σχολείου. Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, ενώ δεν είναι γνωστό τι συνέβη στους μαθητές.

Πηγή: protothema.gr

About Vassilis Batzis