Home / Gossip / Αυτή η 21χρονη πληρώνεται για να γυρίζει τον κόσμο! [photos]

Αυτή η 21χρονη πληρώνεται για να γυρίζει τον κόσμο! [photos]

Αφήνοντας το σπίτι της στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια η Mollie Bylett σταμάτησε να κάνει τη διαδρομή προς τη δουλειά της και άρχισε να κάνει αξιοζήλευτες διαδρομές γυρίζοντας τον κόσμο. Και μάλιστα πληρώνεται γι’ αυτό!

bylle9

Η 21χρονη χρησιμοποιούσε το blogging ουσιαστικά για να κρατά τους φίλους και την οικογένειά της ενήμερους για τις περιπέτειές της, είτε ήταν μπάντζι τζάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία είτε ήταν κολύμπι με θαλάσσιες χελώνες στην Αυστραλία.

bylle4

Απροσδόκητα το blog που είχε δημιουργήσει στα 19 της ενώ γύριζε τη Νοτιοανατολική Ασία «απογειώθηκε» τους τελευταίες πέντε μήνες και πλέον η νεαρή συνεργάζεται με πολλά brands, μεταξύ άλλων τις GoPro, New Look και το website BooHoo.

bylle1

Ασχολούμενη πλέον full time με το blog της η Μollie κάνει διακοπές με όλα τα έξοδα πληρωμένα και δύο φορές το μήνα κάνει λαμπερά ταξίδια για τον Τύπο.

Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, την Ινδονησία, την Ελλάδα, το Άμστερνταμ, την Πολωνία, το Δουβλίνο, τη Βαρκελώνη και την Πορτογαλία. Η σελίδα της στο instagram έχει περισσότερους από 18.000 followers.

bylle2

Πρόσφατα επέστρεψε από την Κροατία όπου συμμετείχε στη «The Yacht Week» βοηθώντας στην προώθηση.

«Το blog άρχισε απλώς για να καταγράφω τις περιπέτειές μου για τους φίλους και την οικογένειά μου- δεν είχα ιδέα πως μπορεί κανείς να βγάλει λεφτά από αυτό», λέει η ίδια, «τον πρώτο ενάμιση χρόνο ήταν μόνο ένα χόμπι παράλληλα με την υπόλοιπη ζωή μου, πολλή δουλειά και καθόλου λεφτά. Αλλά όταν αγαπάς κάτι δεν το αμφισβητείς. Σκέφτηκα πως ακόμα κι αν δεν γίνει τίποτα άλλο θα έχω ένα ολόκληρο άλμπουμ με αναμνήσεις και περιπέτειες. Κάποια στιγμή πρόσεξα πως η επισκεψιμότητα αυξανόταν και άρχισα να δέχομαι προσκλήσεις για blogger events. Μίλησε με άλλους bloggers και συνειδητοποίησα πως μπορούσα να έχω μια καριέρα μέσω αυτού. Για καιρό προσπαθούσα να τα κάνω όλα, να ασχολούμαι με το blog καθημερινά, να πηγαίνω στην part time δουλειά μου και να ασχολούμαι και με την καριέρα μου στο τραγούδι. Μόλις το τελευταίο 6μηνο έφτασα να δέχομαι πληρωμένες αποστολές μέσω του blog. Τελικά η σκληρή δουλειά σε ανταμείβει», αφηγείται.

bylle6

«Τα ταξίδια μου άνοιξαν τα μάτια για πολλά πράγματα, με αλλάζουν διαρκώς και με βοηθούν να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να ταξιδεύω κι ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να κυνηγώ το όνειρό μου. Θέλω να εμπνεύσω κι άλλους ανθρώπους και να κάνουν το πρώτο βήμα κλείνοντας το πρώτο τους αεροπορικό εισιτήριο. Μπορεί να είναι δύσκολο να πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο, να αφήσεις τη δουλειά σου ή τον τρόπο ζωής που έχεις συνηθίσει. Αλλά αν δεν είσαι ευτυχισμένος, κάνε κάτι γι’ αυτό», καταλήγει.

bylle10

bylle12 bylle13 bylle14

 

Πηγή: newsbeast.gr

About maryav