Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Γ' Εθνική / «Αρπάχτηκαν» στη Λέσβο για ένα φιλικό με την Άρη!

«Αρπάχτηκαν» στη Λέσβο για ένα φιλικό με την Άρη!

Η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Καλλονή και Αιολικό «φούντωσε» για τα καλά το Σάββατο στη Λέσβο με αφορμή το φιλικό των «κυανόλευκων» απέναντι στον Άρη. Διαβάστε τι έγινε.

Ένταση και απειλές για μηνύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της Καλλονής και του Αιολικού. Αιτία στάθηκε το προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό των «κυανόλευκων» απέναντι στον Άρη.

Λόγω των Εθνικών Εκλογών της προσεχούς Κυριακής απαγορεύεται και η διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Πάνω σε αυτό «πάτησαν» οι άνθρωποι της Καλλονής, προκειμένου να ακυρώσουν το ματς του Αιολικού με τους «κίτρινους» στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού.

Παράλληλα, η διοίκηση των «κυανόλευκων» είχε τυπώσει και εισιτήρια για την αναμέτρηση τα οποία έπειτα από απειλές των ανθρώπων της Καλλονής για καταγγελία κλήθηκαν να τα πάρουν πίσω. Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είχε ενστάσεις και για την διεξαγωγή του φιλικού στο Δημοτικό Στάδιο, λόγω των πιθανών φθορών που θα προκληθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, ωστόσο, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα έχει προπονητικό χαρακτήρα.

πηγή sport fm

About m bonsu