Home / Αθλητισμός / Αργεντινή: Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν επιστρέφει στην ενεργό δράση

Αργεντινή: Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν επιστρέφει στην ενεργό δράση

Είναι… μόνο 41 ετών

Ο «Μπρουχίτα» είχε αποσυρθεί στα μέσα του 2014, αλλά ο κόσμος της Εστουντιάντες κέρδισε το στοίχημα μαζί του και τον ανάγκασε να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας στην οποία θα είναι παίκτης και πρόεδρος ταυτόχρονα!

Στην ιστορία του παγκοσμίου υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι αν και ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την ενεργό δράση, λίγο αργότερα άλλαξαν γνώμη και συνέχισαν να παίζουν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι κι ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, αν και η ιστορία του Αργεντινού έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Ο «Μπρουχίτα» στα μέσα του 2014 ανακοίνωσε ότι κρεμά τα παπούτσια του και αφοσιώθηκε στα διοικητικά του καθήκοντα στην αγαπημένη του Εστουντιάντες, αναλαμβάνοντας πριν από λίγους μήνες τη θέση του προέδρου.

Οι «φοιτητές» εγκαινίασαν το νέο τους γήπεδο με τον Βερόν την ημέρα των εγκαινίων να δηλώνει πως «αν ξεπεράσουμε το 65% της πληρότητας του γηπέδου σε εισιτήρια διαρκείας τότε εγώ θα υπογράψω νέο συμβόλαιο με την ομάδα».

Κι οι αθεόφοβοι οπαδοί της Εστουντιάντες κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπερκαλύψουν την απαίτηση του Βερόν με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τηρήσει την υπόσχεση του και να υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο (έχοντας μάλιστα ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και ένα μήνα).

Ο Βερόν υπέγραψε με το μίνιμουμ χρηματικό ποσό, διευκρινίζοντας ότι όλα τα λεφτά θα δοθούν στις ακαδημίες του συλλόγου ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στις 8 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis