Home / Αθλητισμός / Απαισιόδοξα μηνύματα για τον Michael Schumacher. Πλέον δεν ελπίζουν ούτε σε θαύμα…

Απαισιόδοξα μηνύματα για τον Michael Schumacher. Πλέον δεν ελπίζουν ούτε σε θαύμα…

Ενάμιση χρόνο μετά το ατύχημα στο σκι, ο πολυ-Πρωταθλητής παραμένει στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να μιλήσει ή να σηκωθεί…

Απαισιόδοξα μηνύματα έρχονται από την εφημερίδα Daily Express, που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Γερμανού πιλότου.  “Η πρόοδος που παρουσιάζει ο Michael Schumacher, είναι εξαιρετικά αργή…” γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, τονίζοντας πως πλέον δεν περιμένουν κανένα θαύμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο επτά φορές πρωταθλητής κόσμου ζυγίζει σήμερα μόλις 45 κιλά, δεν μπορεί να μιλήσει και να σηκωθεί, ενώ και η αντίληψη που έχει για τον περιβάλλοντα χώρο είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013 που ο Michael Schumacher υπέστη το ατύχημα ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις, έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρίσεις στον εγκέφαλο, ενώ τώρα βρίσκεται στο σπίτι του στην Gland, στην Λίμνη Γενεύη, όπου τον παρακολουθούν 15 ειδικοί επιστήμονες, υπό τον συντονισμό του καθηγητή Richard Frackowiak.

Σύμφωνα με τον δρ Francois Payen, που είχε υπό την εποπτεία του τον Schumacher όσο καιρό νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία χρόνια για να παρουσιαστεί κάποια βελτίωση.

 

 

Πηγή: newsauto.gr

About maryav