Home / Βίντεο / Απίστευτο βίντεο: Γεωργιανοί πολιτικοί μετέτρεψαν τηλεοπτική εκπομπή σε… ρινγκ

Απίστευτο βίντεο: Γεωργιανοί πολιτικοί μετέτρεψαν τηλεοπτική εκπομπή σε… ρινγκ

Κι άλλο κρούσμα ξύλου στην πολιτική

Δείτε το… ρεσιτάλ διαλόγου που έδωσαν οι δύο θερμόαιμοι άνδρες καθώς και τις απελπισμένες προσπάθειες της άτυχης παρουσιάστριας να ηρεμήσει τα πνεύματα

Οι πολιτικές διαφωνίες έχουν την τάση να… ανάβουν τα αίματα σε συζητήσεις, ιδίως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου τα πνεύματα είναι ήδη οξυμένα.

Το αποτέλεσμα; «Εκρήξεις» θυμού από πολιτικούς που ξέρουν πολύ καλά πως, το χειρότερο που μπορούν να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισης, είναι να χάσουν την ψυχραιμία τους και να φερθούν σαν τραμπούκοι, λύνοντας τις διαφορές τους με μπουνιές και κλωτσιές.

Το φαινόμενο όπως φαίνεται είναι παγκόσμιο, με το τελευταίο «κρούσμα» ξύλου να έρχεται από τη Γεωργία, όπου μια live εκπομπή στην τηλεόραση μετατράπηκε σε… ρινγκ χάρη στο εκρηκτικό ταμπεραμέντο δύο πολιτικών.

Οι πρωταγωνιστές της μάχης ήταν ο Zaza Agladze, υποψήφιος της πολιτικής παράταξης που έχει ως στόχο τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας, και ο αντίπαλός του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, Irakli Glonti, ο οποίος «κατεβαίνει» με το μπλοκ «Το Κράτος για τον Λαό».

Στο απόσπασμα της εκπομπής που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το… ρεσιτάλ διαλόγου που έδωσαν οι δύο πολιτικοί καθώς και τις απελπισμένες προσπάθειες της άτυχης παρουσιάστριας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis