Home / Πολιτική / Αντιδρά η αντιπολίτευση στην τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες

Αντιδρά η αντιπολίτευση στην τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες

Έντονες ενστάσεις διατυπώνουν βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την τροπολογία του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, στην Βουλή.

Την απόσυρση της τροπολογίας την οποία χαρακτήρισε αντισυνταγματική, επιβλαβή και προκλητική, ζήτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι η τροπολογία δεν μπορεί να εισαχθεί για συζήτηση και για τυπικούς λόγους, επειδή στον τίτλο του νομοσχεδίου δεν αναφέρονται οι λέξεις «και άλλες διατάξεις».

Ενστάσεις για την εισαγωγή της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες, σε ένα νομοσχέδιο που έχει ψηφισθεί με πλειοψηφία άνω των τεσσάρων πέμπτων, προέβαλε στην Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από την προεδρεύουσα ,Τασία Χριστοδουλοπούλου, να μην δεχθεί την συζήτηση της τροπολογίας, την οποία χαρακτήρισε εκπρόθεσμη και άσχετη με το νομοσχέδιο που συζητείται.

Την απόσυρση της αντισυνταγματικής τροπολογίας – όπως είπε – ζήτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Χάρης Θεοχάρης.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την διαδικασία εισαγωγής και συζήτησης της τροπολογίας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/306836/adidra-i-adipoliteusi-stin-tropologia-gia-tis-tileoptikes-adeies/#ixzz3zsep517t
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati