Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να ξεκινήσει ακόμη μία σεζόν στο ΝΒΑ μετά την υπογραφή του νέου του πενταετούς συμβολαίου με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο «Greek Freak» παραχώρησε συνέντευξη στους Φρανκ Αϊζόλα και Μπράιαν Σκαλαμπρίνι και τη ραδιοφωνική εκπομπή τους «SiriusXM NBA Radio» μιλώντας για ενδιαφέροντα θέματα.

Όταν ο 26χρονος σούπερ σταρ ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα τότε έφερε σαν παράδειγμα τον Μάικλ Τζόρνταν που και εκείνος είχε παρόμοιες αποτυχίες με τον Γιάννη.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους Μπακς επισημαίνοντας πως όλοι δουλεύουν σκληρά και φυσικά πρώτος στόχος τους είναι η κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών, ο Μάικλ Τζόρνταν… Η ομάδα του έπαιξε στα πλέι-οφ κι εκείνος πληγώθηκε, αποκλείστηκε και απογοητεύτηκε. Ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες.

Θα χρειαστεί χρόνο… Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος. Νομίζω ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, δημιουργούμε τις σωστές συνήθειες, δουλεύοντας μαζί για αυτόν τον στόχο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο