Home / Gossip / “Αντέχει” μέχρι σήμερα η Pretty Woman

“Αντέχει” μέχρι σήμερα η Pretty Woman

Έκπληκτος παραμένει ακόμα και σήμερα ο Richard Gere (Ρίτσαρντ Γκιρ), με τη δημοτικότητα της κινηματογραφικής ταινίας Pretty Woman, που πρωτοπαίχτηκε πριν από 25 χρόνια.

Πρόσφατα, όταν ο ηθοποιός βρέθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Πράγας για την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο, Time Out Of Mind, διαπίστωσε πως η ταινία που γύρισε το 1990 με συμπρωταγωνίστρια την Julia Roberts (Τζούλια Ρόμπερτς), έχει αντέξει στη διάρκεια του χρόνου και παραμένει το ίδιο αγαπητή όπως όταν πρωτοβγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μιλώντας στο Huffington Post Live ο ηθοποιός είπε ότι, όταν βρέθηκε στην Πράγα τον κάλεσαν να παραβρεθεί σε μία προβολή της ταινίας Pretty Woman. Όπως είπε, σκέφτηκε ότι αυτό είναι μεγάλη τιμή και ρώτησε πόσοι θα είναι οι θεατές και οι διοργανωτές του απάντησαν περίπου 2.000.

Η προβολή ήταν για τις 11 το βράδυ, θυμάται, και τον οδήγησαν στην αυλαία από την πίσω πλευρά του αμφιθεάτρου που θα γίνονταν η προβολή. «Όταν βγήκα στη σκηνή κοίταξα κάτω και είδα τουλάχιστον 7.000 άτομα και οι περισσότεροι ήταν νέοι, κάτω των 25 χρόνων. Όλοι κατά κάποιο τρόπο γνώριζαν την ταινία», είπε και πρόσθεσε με χαμόγελο: «Ήταν ένα μοναδικό έργο για όλους μας. Ήταν μαγεία».

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/87996/%22Antechei%22-mechri-simera-i-Pretty-Woman

About basilis progressive