Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Γ' Εθνική / Ανατροπή ανόδου απο τον Άρη

Ανατροπή ανόδου απο τον Άρη

Ανατροπή από… άλλο πλανήτη έγινε στη μάχη του Άρη με την FC Serres, με τους «κίτρινους» να προηγούνται, στη συνέχεια να κυνηγούν και στο τέλος να επικρατούν με σκορ 3-2.

Κατάφερε να αποφύγει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα ο Άρης, αν και βρέθηκε πολύ κοντά σε αυτήν. Οι «κίτρινοι» νίκησαν τελικά 3-2 μέσα στις Σέρρες και παραμένουν στην κορυφή και αυξάνουν τη διαφορά του από το δεύτερο Νέστο και την 3η Δόξα στους επτά βαθμούς.

Η ομάδα του Αναστόπουλο προηγήθηκε στο 25’ με τον Καπνίδη, αλλά παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα και να «καθαρίσει» το ματς. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μέσα σε σχεδόν ένα δεκάλεπτο, στο 54’ και το 65’ δηλαδή και με σκόρερ τον Κρυστάλλη.

Άμεσα ήρθε η αντίδραση των Θεσσαλονικέων που είχαν σε μεγάλα κέφια τον Ντούνη. Από δική του προσπάθεια στο 67’ ισοφάρισε ο Τάτος, ενώ στο επόμενο λεπτό προσπάθεια του Ρόβα βρήκε δοκάρι. Η λύτρωση ήρθε στο 84’ με την κεφαλιά του Καπνίδη που διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τον Άρη.

Οι συνθέσεις:

Σέρρες FC: Βαταρλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης (50΄ Τάπιτσας), Παυλίδης, Κασμερίδης, Θυμιάτης, Κατσαρός (82΄ Πολυζωίδης), Αγγελίδης, Κρυστάλλης (87΄ Μουτίδης), Ντούγκα, Γεωργιάδης.

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Καλογέρης (77΄ Κυβελίδης), Ιντζίδης, Ροβας Μελισσάς Μπράβο , Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (59΄ Πόι), Καπνίδης (88΄ Τσουμάνης), Τάτος, Ντούνης.

πηγή sport fm

About m bonsu