Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Αναστασίου: «Να είστε όλοι έτοιμοι»

Αναστασίου: «Να είστε όλοι έτοιμοι»

Σε πλήρη εγρήγορση θέλει όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού εν όψει Ξάνθης ο Γιάννης Αναστασίου, που δεν θέλησε να κάνει νέες δοκιμές για να μην αποκαλυφθούν τα πλάνα του. «Από μας εξαρτάται», είπε.

Γενική… επιστράτευση κάλεσε στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου. Ο 42χρονος προπονητής είπε στους παίκτες του πως θα πρέπει να είναι όλοι σε εγρήγορση εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθούν, ενώ τόνισε πως από τη στιγμή που κάθε του δοκιμή κυκλοφορεί στα ΜΜΕ, δεν πρόκειται να αποκαλύψει τα πλάνα του.

«Από τη στιγμή που ό,τι γίνεται και ό,τι δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνει προς τα έξω και γράφεται, θα μπερδέψω τα πρόσωπα γιατί δεν θέλω ο αντίπαλος να έχει εικόνα για το πλάνο που έχω στο μυαλό μου. Δεν θα σας δείξω τίποτα, αλλά θέλω να είστε όλοι έτοιμοι! Ξέρετε ότι μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς, πρέπει να έχετε όλοι σας τη μέγιστη συγκέντρωση γιατί μας περιμένει μία μεγάλη μάχη. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα νικήσουμε. Από μας εξαρτάται», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

πηγή sport fm

About m bonsu