Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Ανακούφιση με Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Ανακούφιση με Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Ντεμπούτο με Ηρακλή ο Λάζαρος, λήξαν το θέμα με Αραβίδη

Η μαγνητική του ήταν «καθαρή» και ο Πορτογάλος φορ προλαβαίνει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό

Στις θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Ούγκο Αλμέιδα. Η μαγνητική που έβγαλε ο Πορτογάλος φορ μετά το νέο τραυματισμό στη μέση του ήταν «καθαρή» και το πρόβλημά του είναι μυϊκό.

Ο 32χρονος φορ έχει ήδη αρχίσει θεραπείες και θεωρείται δεδομένο πως θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ίσως, δε, να προλαβαίνει και τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, ωστόσο είναι πιθανό σε αυτή την περίπτωση ο Τιμούρ Κετσπάγια να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας, ίσως και αποστολής, για να του δώσει όλο το χρόνο προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος «επιστροφής» των ενοχλήσεων.

Αν ο Αλμέιδα απουσιάσει, εκ των υποψηφίων για τη θέση του στην επίθεση είναι και ο Χρήστος Αραβίδης. Μετά τη χθεσινή του απολογία και τη δημόσια συγγνώμη το ζήτημα με την αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook θεωρείται λήξαν για την ΑΕΚ και μένει να φανεί αν ο Τιμούρ Κετσπάγια θα τον επιλέξει για το προσεχές ματς.

Ήδη η φαρέτρα του είναι πιο γεμάτη από τη στιγμή που επανήλθε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από τη Δευτέρα κι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ηρακλή.

Πηγή: sport-fm.gr

About Kostas Athanasoulis