Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Αλαφούζος: «Στηρίζω ομάδα, παίκτες και προπονητή»

Αλαφούζος: «Στηρίζω ομάδα, παίκτες και προπονητή»

Τα social media επέλεξε (για πολλοστή φορά) για να τοποθετηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επανέλαβε και πάλι την στήριξή τους προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ενώ, αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά, σχολίασε την αιφνίδια παραίτηση του Γιάννη Τσαχειλίδη από την θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, υπεύθυνου για τους ορισμούς των διαιτητών της Super League.

«Πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε στον Παναθηναϊκό με ήθος, με πάθος, με θυσίες. Πολεμάμε το ανήθικο, το αντιαθλητικό, κάθε τι το συμβιβασμένο», ήταν το σχόλιό του για τα τεκταινόμενα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ συνέχισε:

«Στην μάχη αυτή πολλές φορές νικήσαμε. Άλλες φορές ηττηθήκαμε. Χάσαμε όμως μάχες, όχι τον πόλεμο. Θα συνεχίσω να μάχομαι συνθέτοντας και όχι διαλύοντας αυτά που χτίσαμε. Έχω εμπιστοσύνη στην τεχνική διεύθυνση στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω πίστη στην Παναθηναϊκή ιδέα και στους οπαδούς μας. Ζητώ συγνώμη για τις αποτυχίες μας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που πολεμάμε την κατεστημένη διαφθορά, κάνω έκκληση για ενότητα αναγνωρίζοντας ευθύνες και λάθη. Ξέρω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα, το αποδείξαμε πέρυσι, αλλά και πρόπερσι. Ζητώ να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον, ενωμένοι θα νικήσουμε».

 

About m bonsu