Home / Gossip / Αηδιασμένος και θυμωμένος, ο Μπραντ Πιτ

Αηδιασμένος και θυμωμένος, ο Μπραντ Πιτ

Δικαιοσύνη για όλα τα θύματα της οικονομικής κρίσης θέλει ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος σε δηλώσεις του στο περιοδικό Hollywood Reporter τονίζει ότι «όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αηδιαστικό, με θυμώνει πολύ». Και προσθέτει: «Οι άνθρωποι υπέφεραν και συνεχίζουν να υποφέρουν χωρίς κανείς να λογοδοτεί για όλο αυτό και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τίποτα».

Ο ηθοποιός και παραγωγός της ταινίας «The Big Short», μία ταινία για την ιστορία της «φούσκας των ακινήτων» και την κρίση στις παγκόσμιες αγορές, είπε ακόμα ότι «βλέπουμε και τώρα την απληστία να είναι ζωντανή και οι τράπεζες να έχουν γιγαντωθεί παρά ποτέ. Υπάρχουν περισσότερες διασφαλίσεις από ότι πριν, ώστε να υπάρχει ένα όριο στο ύψος του χρέους, αλλά είναι ανησυχητικό ότι όσο περνάει ο καιρός οι άνθρωποι ξεχνούν και επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη».

Πρόσθεσε ακόμα ότι αυτό που θέλει να δείξει η ταινία είναι πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς πλήρως τους ανθρώπους και αυτό που απαιτείται είναι να υπάρξει μία πιο αυστηρή νομοθεσία για την αξιολόγηση του συστήματος και τη χρηματοπιστωτική ικανότητα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

About gus_maverick