Ο Μάσιμο Καρέρα, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς η απόφαση της διοίκησης είναι ειλημμένη για την αποχώρηση του ιταλού τεχνικού.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, και κυρίως η εικόνα της Ένωσης, ωθούν τον Καρέρα προς την έξοδο, με την ισοπαλία κόντρα στο Βόλο να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο ιταλός προπονητής έχει χάσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ένωσης και είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του, με τη διοίκηση και τον Ίλια Ίβιτς ήδη να ψάχνουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι στα συν της ΑΕΚ για να βρει τον κατάλληλο τεχνικό για το υπόλοιπο της σεζόν, και όλα δείχνουν πως θα είναι ξένος.

Μάλιστα, ήδη έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα ονόματα για τον πάγκο των Κιτρινόμαυρων.

Οι πρώτοι που έχουν ακουστεί είναι οι παλαιοί γνώριμοι Γκουστάβο Πογέτ και Μανόλο Χιμένεθ, και μάλιστα φέρεται η πλευρά της ΑΕΚ να έχει επαφές και με τους δύο.

Η πιο εφικτή περίπτωση είναι αυτή του Χιμένεθ, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρέψει τέταρτη φορά στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα έχουν ακουστεί ακόμη 2-3 ονόματα από το εξωτερικό, όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς και στην Ένωση δε θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις για την αντικατάσταση του Καρέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφόρησε μια φήμη και για τον Βλάνταν Ίβιτς, που απολύθηκε πρόσφατα από τη Γουότφορντ, όμως φαίνεται πως το συγκεκριμένο σενάριο δεν «παίζει» τουλάχιστον προς το παρόν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο