Home / Πολιτική / Αδ.Γεωργιάδης: Να κλείσουμε τα σύνορα, αν χρειαστεί

Αδ.Γεωργιάδης: Να κλείσουμε τα σύνορα, αν χρειαστεί

«Θα πρέπει να πούμε στον κόσμο, όπως και τα άλλα κόμματα, τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε τις εκλογές. Δύο πράγματα η ΝΔ βάζει ως στόχους, αν βγει πρώτη. Τη μείωση των φόρων, γιατί το μνημόνιο του Τσίπρα δεν βγαίνει, και να ελέγξουμε τις μεταναστευτικές ροές, να κλείσουμε τα σύνορα, αν χρειαστεί», δήλωσε στον ραδιοσταθμό real ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είχε ελέγξει τη μεταναστευτική ροή. Πώς το είχε κάνει αυτό; Με την επιχείρηση “Ξένιος Δίας” στην επικράτεια, με τη μη εφαρμογή του νόμου Ραγκούση, τον οποίο εφάρμοσε η κ. Χριστοδουλοπούλου και μας τίναξε όλους στον αέρα, αφού διπλασιάστηκαν οι μεταναστευτικές ροές. Το μεταναστευτικό στις εκλογές του 2012 ήταν ένα από τα πρώτα θέματα στην προεκλογική ατζέντα. Στις εκλογές του 2015 δεν υπήρχε ως ζήτημα, γιατί η ΝΔ, με την πολιτική της, το είχε περιορίσει» πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε για μείωση των φόρων μέσω και της μείωσης του μισθολογίου στο Δημόσιο, ενώ υποστήριξε πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.

About totritomati